Iohannis nu sta prea mult la discutii cu penalii Dragnea-Tariceanu: Consultarile de la Cotroceni s-au incheiat dupa un sfert de ora

politica

Intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si cuplul Dragnea-Tariceanu s-a incheiat doar dupa 15 minute. Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele politice parlamentare pentru desemnarea noului prim-ministru au inceput, seful statului primindu-i, de la ora 15, pe presedintii PSD si ALDE, Liviu Dragnea, respectiv Calin Popescu-Tariceanu care au mers cu propunerea ca Mihai Tudose sa devina noul prim-ministru.

Din partea coalitiei majoritare nu au venit decat Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceau. In debutul intalnirii, cei trei nu au facut declaratii, seful statului vorbind doar cu presa, careia i-a multumit ca „a venit in numar asa de mare.

In invitatia adresata partidelor politice de catre Administratia Prezidentiala se precizeaza ca delegatiile partidelor pot avea pana la cinci membri, insa PSD si ALDE au convenit sa fie reprezentate doar de catre presedintii lor.

Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu l-au propus ca prim-ministru pe Mihai Tudose.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: