Iohannis, o noua intalnire cu Donald Trump. In delegatia lui Iohannis sunt si Nicolae Ciuca si noul sef al Statului Major

news

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti, la un dejun de lucru alaturi de presedintele SUA, Donald Trump, si liderii din Polonia, Estonia, Letonia, Lituania, Grecia, Bulgaria si Marea Britanie, prezenti la Londra la Summitul NATO, potrivit unor surse oficiale citate de Agerpres.

Klaus Iohannis participa, marti si miercuri, la reuniunea NATO la nivel inalt, care are loc la Londra.

Marti, el va fi prezent la receptiile oferite in onoarea sefilor de stat si de guvern de catre Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham si de premierul Marii Britanii, Boris Johnson, la resedinta din 10 Downing Street.

In cursul zilei de miercuri, seful statului roman va participa la reuniunea NATO la nivel inalt, unde va fi adoptata o declaratie publica succinta, cu caracter strategic, care va acoperi principale progrese si preocupari la nivel aliat. De asemenea, liderii aliati vor aproba un pachet de documente pe teme relevante pentru rolul NATO in actualul context international.

Din delegatia Romaniei la Summitul NATO fac parte si ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, si seful Statului Major al Apararii, Daniel Petrescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: