Iohannis, pas important pentru desemnarea premierului. Intalnire cruciala la palatul Cotroceni

politica

Klaus Iohannis urmeaza sa aiba, joi, o intalnire cu Sorin Grindeanu, propunerea PSD pentru postul de premier, anunta surse apropiate de Palatul Cotroceni, citate de presa.

Intalnirea presedintelui cu Grindeanu ar urma sa aiba loc la ora 12.00. Este foarte posibil ca Iohannis sa anunte tot joi decizia sa in ce priveste propunerea PSD.

Dragnea si Tariceanu au amenintat ca daca si aceasta nominalizare va fi respinsa, Klaus Iohannis va fi suspendat din functie.

”Apreciez foarte clar si fara niciun fel de echivoc ca un al doilea raspuns (negativ – n.r.) ar fi un gest suicidal al presedintelui. Atunci, singura solutie care ne ramane la indemana, este, sigur, declansarea procedurii de suspendare. Nu vreau sa ajunge in aceasta situatie, vreau sa fiu foarte clar. Incalcarea Constitutiei nu poate fi tolerata, atitudinea de dispret fata de votul cetatenilor nu poate fi tolerata asa incat la un moment dat trebuie intreprins ceva. Sper sa n-ajungem in aceasta situatie”, a afirmat, miercuri, Calin Popescu Tariceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: