Iohannis, raspuns fabulos cand a fost intrebat de un tanar de ce merita sa fie votat din nou

politica

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, marti seara, de catre un tanar laureat al Civic Avengers cum l-ar putea convinge sa il voteze din nou. Presedintele i-a raspuns detaliat.

Tanarul, vadit nemultumit de cei doi ani de guvernare ai PSD, l-a intrebat pe Iohannis cum l-ar putea convinge sa il voteze din nou.

„Cred ca stii ceva despre politica, despre ce am facut. Nu este lipsit de importanta ca sunt un politician pro-european, am pus Romania pe harta europeana destul de sus, acum unii incearca sa o traga inapoi.

Sunt pro-dezvoltare sustenabila, am dovedit in cateva randuri ca stiu ce trebuie facut, cum trebuie facut. Sunt un politician care asculta ce are alegatorul de spus, cred ca am reusit in cateva randuri sa opresc cateva prostii care erau pe cale sa se intample. Cred ca lumea a inteles ca sunt realmente un presedinte care vrea sa dezvolte Romania.

Optimal ar fi fost sa fi fost un guvern care sa doreasca aceleasi lucruri pentru romani, nu spun ca trebuia sa fie din acelasi partid cu mine.

Eu sunt dispus sa continui, este o lupta permanenta, care trebuie dupa cu multa rabdare”, a declarat Iohannis.

Mai mult despre: ,

Comentarii: