Iohannis, raspuns sec dupa ce Dancila i-a trimis-o pentru a 3-a oara pe Olguta Vasilescu in plic

news

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca ultimele documente trimise de premierul Viorica Dancila pentru numirea Liei-Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii si a lui Mircea Draghici la Transporturi sunt in analiza departamentului de specialitate al Administratiei Prezidentiale, iar un raspuns va fi dat intr-un timp rezonabil.

„Documentele sunt in analiza departamentului de specialitate la Administratia Prezidentiala. Imediat ce revin in tara, vom discuta ce ne-a trimis acolo doamna prim-ministru si intr-un timp rezonabil vom da un raspuns”, a precizat presedintele, la Aachen, Germania, unde a participat la ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare si integrare franco-german.

Luni, premierul Viorica Dancila i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care solicita din nou emiterea decretelor prezidentiale prin care Lia-Olguta Vasilescu sa fie numita in functia de viceprim-ministru, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si Mircea-Gheorghe Draghici – in functia de ministru al Transporturilor.

Comentarii: