Iohannis, raspuns ucigator: „Va spun eu ce s-a intamplat. Astia nici nu vor sa realizeze spitalele, promit si nu fac”

politica

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie fara manusi la adresa PSD, vineri, in cadrul unei declaratii de presa referitoare la promisiunile PSD privind investitiile.

„Toata lumea s-a intrebat de ce a intarziat PSD bugetul trei luni de zile? Va spun eu: ei nu vor sa se realizeze investitii, pentru ca nu au bani”, a spus Iohannis, transant.

„Acum cateva zile, un ministru PSD, intrebat cum e cu spitalele regionale? Raspuns stupefiant: avem bani pentru proiectare. Auzi, in al treilea an de guvernare, au bani pentru proiectare. Pai astia nici nu vor sa realizeze spitalele, promit si nu fac”, a continuat presedintele.

Iohannis a mai spus ca PSD este incompetent si incapabil sa conduca Romania.

„Un lucru este clar: guvernarea PSD a esuat. In spitale, probleme peste probleme, educatia este subfinantata, economia Romaniei este bulversata mai ales dupa OUG 114 data in mare taina la sfarsitul anului trecut, de autostrazi nici nu poate fi vorba, despre justitie, intreaga guvernare PSD-ista a fost un asalt asupra justitiei si a statului de drept din Romania, cu obiectivul clar din partea PSD de a pune mana pe justitie, de a politiza justitia ca ei sa-si rezolve dosarele penale. De fapt, PSD nici nu guverneaza pentru romani si pentru Romania, ci pentru Dragnea. PSD este incompetent si incapabil sa conduca Romania”, a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Mai mult despre: ,


Comentarii: