Iohannis, reactie foarte dura la adresa unui jurnalist care l-a acuzat ca a „girat” traseismul politic: „Va rog sa ma intrebati intr-o formulare corecta, care nu se constituie intr-o supozitie total eronata”

actualitate

Klasu Iohannis a reactionat dur dupa ce un jurnalist de la G4 Media l-a acuzat, miercuri, intr-o conferinta de presa ca a „girat” racolarile primarilor PSD de catre PNL.

„De ce ati girat acest racolari de la PSD?”, a fost intrebat Iohannis, dupa ce i s-a adus la cunostinta ca aproximativ 100 de primari PSD au fost transferati la PNL.

„Nu le-am girat, chiar dimpotriva. M-am exprimat clar, franc, impotriva traseismul politic. Aceasta parte din intrebare mi se pare extrem de tendentioasa. Nu am girat traseismul, nu am de gand sa o fac, sunt impotriva traseismului politc. Acei primari care au trecut de la un partid la altul nu trebuie sa imi explice mie, nu am nicio autoritate sa le spun ce sa faca, trebuie sa explice.

Va rog sa ma intrebati intr-o formulare corecta, care nu se constituie intr-o supozitie total eronata”, a reactionat nervos Iohannis.

Intrebat ulterior de un alt jurnalist daca va aborda subiectul racolarilor cu liderul PNL, Ludovic Orban, Iohannis a raspuns: „Am raspuns colegului dvs, am raspuns si saptamana trecuta, raspunsul va fi mereu acelasi. Eu sunt impotriva traseismului politic. Eu, presedintele, nu sunt in nici un partid, nu pot eu sa intervin intr-un partid, dar public am tot dreptul sa-mi spun opinia. Eu, Klaus Iohannis, sunt impotriva traseismului. Se poate intampla ca unii sa-si schimbe doctrina, dar asta e o situatie rarissima”.

Mai mult despre:

Comentarii: