Iohannis, relaxat la o terasa din Timisoara, cu o zi inainte de a anunta noul premier

politica

Presedintele Klaus Iohannis, insotit de liderul PNL, Ludovic Orban, primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, si alti lideri liberali s-a odihnit pe o terasa in centrul orasului Timisoara, inaintea Adunarii Regionale a PNL care are loc in acest municipiu.

Klaus Iohannis a fost intampinat, duminica, de primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, care este si liderul PNL Timis.

Robu i-a aratat sefului statului Domul Catolic din Piata Unirii din Timisoara si i-a spus ca acesta va fi reabilitat cu bani de la Uniunea Europeana. De asemenea, Robu i-a mai spus presedintelui ca si cladirea in care se afla sediul PNL Timis, din Piata Unirii, a intrat intr-un proces de reabilitare.

Apoi, Robu l-a invitat pe Iohannis si pe cei care il insoteau, pe o terasa din Piata Unirii, scrie news.ro.

In plimbarea sa prin centrul Timisoarei, Klaus Iohannis a mai schimbat cateva cuvinte cu o femeie care vorbea limba germana, dar si cu cativa absolventi al Liceului ”N. Lenau”, liceu cu predare in limba germana, din Timisoara.

Klaus Iohannis participa, duminica, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL regiunea Vest la Timisoara. La eveniment participa aproximativ 3.500 de membri si simpatizanti ai PNL, parlamentari, alesi locali din regiune.

Mai mult despre: ,

Comentarii: