„Iohannis sa-mi spuna ‘Domnule doctor’. Am diploma”. Cumpanasu flutura o hartie, ar fi Doctor Honoris Causa

politica

Alexandru Cumpanasu a publicat triumfator pe Facebook o diploma in care o universitate din Ucraina i-ar fi acordat titlul de Doctor Honoris Causa. Cumpanasu nu a absolvit studii superioare, singura diploma pe care o detine fiind un „atestat profesional” de „ajutor de programator”.

Cumpanasu le solicita lui Iohannis si celorlalti candidati la Presedintie „sa respecte eticheta academica si sa mi se adreseze corespunzator studiilor”.

„Dragi romani. Dupa ce si-au inghitit limba mercenarii care spuneau ca nu am studii superioare prin publicarea de catre mine a diplomei mele de absolvire (ziceai ca-s de la ospiciu: HARTIA, HARTIA. DATI-NE HARTIA…) (in realitate a publicat diploma de Bac – n.red.), astazi mai am o SURPRIZA pentru candidatii analfabeti in materie de politica externa si geopolitica si mercenarii lor: am primit cea mai inalta distinctie pe care un candidat roman putea sa o primeasca din partea unei universitati: Titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universitatii Taurida National University din Ucraina pentru meritele avute in timpul invaziei Peninsulei Crimeea de catre Rusia!

Aceasta distinctie este cel mai inalt grad academic ce poate fi primit de o persoana pentru merite aduse societatii!!! Este o imensa onoare pentru mine cu atat mai mult cu cat Iohannis a tacut complice la momentul invaziei ca de altfel TOTI candidatii actuali la Presedintie.

Am fost alaturi atunci de Ucraina si ucraineni dar si de cei peste 400000 de romani ce inca locuiesc in Ucraina. Am luat atitudine publica in nenumarate articole, declaratii publice si am invitat in emisiunea Ambasador Romania pe ambasadorul Ucrainei la Bucuresti in repetate randuri pentru a descrie poporului roman ororile comise in razboiul din Ucraina. Spre deosebire de Iohannis, USR sau PSD nu am avut teama sa fiu categoric pentru ca nu aveam „prieteni” de afaceri si finantatori implicati in Ucraina si nu stiau cum sa nu supere Rusia. ( pentru cunoscatori…)

P.S.: O sa-l rog pe Iohannis si restul candidatilor si istericilor pe care i-am lasat sa-mi faca reclama criticandu-ma sa respecte eticheta academica si sa mi se adreseze corespunzator studiilor:))): Dr.h.c EMBA Alexandru Cumpanasu”, a scris Cumpanasu pe Facebook.

Ciprian Mihali, profesor universitar, fost ambasador, a comentat ironic gestul lui Cumpanasu de se fali cu diploma din Ucraina.

„Vai de capul nostru, al tuturor celor care nu am urmat cursuri ca sa obtinem, in urma lor, titlul de Doctor Honoris Causa. Aflam cu aceasta ocazie ca trebuie sa faci cursurile universitatii tauride ca sa iti dea aia ‘calificarea’ de DHC.

Si, mai ales, vai de capul nostru ca nu ne-a trimis nimeni acasa un asemenea document onorific, fara sa fie nevoie sa ne ducem dupa el sau sa se organizeze o ceremonie sau sa vorbeasca cineva, oricine altcineva despre el.

Nici impostura si nici ridicolul nu au ucis vreodata pe nimeni, si nici nu au cunoscut vreun moment de modestie”, a scris Mihali pe Facebook.

Mai mult despre:


Comentarii: