„Iohannis stia!”. O uriasa manipulare propagata de Iran si miliardari anti-Trump, rostogolita de Tariceanu, SRS si propaganda PSD

politica

Informatii publicate de Press TV si Times of Israel, preluate intr-un articol scris de puscariasul Sorin Rosca Satnescu, sunt rostogolite pe internet de Calin Popescu Tariceanu. Seful ALDE sustine ca presedintele Iohannis stia inca din luna noiembrie despre venirea pandemiei si nu a facut nimic.

„Daca sunt adevarate informatiile care au bubuit in Israel zilele trecute, dupa ce au fost lansate de Channel 12, rezulta ca presedintele Klaus Iohannis a stiut din timp de existenta unei epidemii extrem de periculoase, care urma sa se transforme in pandemie. De cand ar fi stiut Iohannis? Stati bine pe scaun. Si spalati-va pe fata. Din prima saptamana a lunii noiembrie 2019”, sustine Rosca Stanescu intr-un articol publicat pe inpolitics.ro.

„Serviciile americane de intelligence, conform presei israeliene, care prezinta si documente in acest sens, ar fi informat Israelul si rand pe rand toti partenerii NATO, inclusiv Romania, asupra epidemiei declansate in China la Wuhan. Candva, spre sfarsitul lunii ianuarie 2020, deci cu o intarziere de peste doua luni si jumatate, intrebat fiind de un jurnalist, Klaus Iohannis a calificat epidemia drept o stire oarecare de presa. E strigator la cer!”, adauga SRS.

Articolul a fost preluat de Calin Popescu Tariceanu, care a decretat imediat: „Si iata ca se confirma: EI STIAU!!!”.

Dar cine sunt Press TV si Times of Israel, cele doua surse citate in articolul lui SRS?

Press TV este un post de televiziune cu sediul central la Teheran, finantat de Republica Islamica Iran, care emite in limbile engleza si franceza.

Times of Israel este finantata de miliardarul american Seth Klarman, ale carui pozitii critice la adresa administratiei Trump sunt de notorietate.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: