Iohannis stie deja ce rele pregateste PSD-ul noului guvern. Ii avertizeaza pe liberali: „Razboiul nu s-a terminat”

politica

Presedintele Klaus Iohannis i-a avertizat, duminica, pe liberali ca PSD pune la cale mai multe actiuni de sabotare a viitorului guvern.

„Va fi o perioada foarte dificila, PSD are de departe cei mai multi parlamentari, controleaza multe din judetele Romaniei. Veti guverna cu un guvern de tranzitie, este clar. Toti va vor ataca, in frunte cu pesedistii. Sa nu credeti ca pesedistii vor ceda puterea usor, au inceput deja sa vehiculeze sperietori mincinoase pesediste. Nu vor exista taieri de pensii si salarii, spun cu toata claritatea.

Vor urma si alte incercari pesediste, ma astept la tot felul de piedici, vor incerca sa boicoteze votarea noului guvern, ca mearga la CCR, sa impiedice PNL sa inceapa sa lucreze pentru romani”, a declarat Iohannis in fata a mii de liberali, la Timisoara.

„Va rog sa nu gresiti, sa nu subevaluati potentialul pesedistilor. Este in continuare un adversar foarte puternic, este adanc insurubat in insitutiile statului. Daca exista un stat paralel, acesta este PSD”, a subliniat presedintele.

„Razboiul nu s-a terminat, urmeaza prezidentialele, localele si parlamentarele”, a mai aratat Iohannis.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: