Iohannis i-a tratat pe cei doi borfasi cum merita. Tariceanu s-a strambat de nervi, „bolnavul” Dragnea s-a facut ca nu vede

news

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa dea mana, la sosirea la parada militara de la Arcul de Triumf, cu presedintii coalitiei aflate la guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Seful Senatului s-a strambat, vadit enervat.

Presedintele Iohannis a sosit la parada la ora 10.00. El a fost intampinat cu intonarea imnului de stat, fiind insotit apoi de reprezentanti ai armatei in tribuna oficiala. Presedintele nu le-a strans sefuilor celor doua Camere, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, care se aflau deja in tribuna.

Tariceanu s-a strambat, vadit nervos, cand seful statului s-a asezat langa el, in timp ce Dragnea privea impasibil inainte.

Vezi video de la 4.20:

In tribuna oficiala s-au aflat, pe langa presedintele Iohannis, premierul Viorica Dancila, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, fostii presedinti Emil Constantinescu si Traian Basescu, ministri, parlamentari, alti oficiali.

Comentarii: