„Iohannis trebuie acuzat de genocid si crime impotriva umanitatii”. Plesoianu si Serban Nicolae isi incep campania electorala

politica

Deputatul Liviu Plesoianu, candidat pe listele PER dupa ce a fost exclus de pe cele ale PSD, sustine ca presedintele Iohannis va trebui sa fie acuzat de „genocid” daca alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie.

„Azi e prima zi in care Parlamentul poate respinge fara probleme cinismul letal al Groparului din Deal! Cate zile vor trece pana cand Ciolacu va face ce trebuie sa faca? Hai sa numaram impreuna…

Groparul din Deal, pentru care ‘trebuie sa moara oameni’ ca sa aiba Guvernul LUI, a retrimis in ultima zi legea prin care Parlamentul este indrituit sa stabileasca data alegerilor. Aceasta lege a fost adoptata IN ACEEASI ZI atat de Senat, cat si de Camera Deputatilor, in sedinte separate, in data de 27 iulie 2020. Ca atare, luni (26.10) sau cel tarziu marti (27.10), Senatul si Camera Deputatilor pot fara probleme sa respinga cererea de reexaminare a lui Iohannis!

Alegerile vor avea loc in 6 decembrie, numai daca nu doar Iohannis, ci si CIOLACU si ceilalti lideri de partide parlamentare vor fi atat de cinici incat ii vor chema pe romani LA ULTIMA URNA!

Daca vor avea loc alegerile in 6 decembrie, daca, dupa ce le-au interzis oamenilor desfasurarea fireasca a SARBATORILOR CRESTINE, Iohannis va tine impreuna cu Orban SCRUTINUL MORTUAR, atunci si ei, si cei care nu ii vor fi impiedicat (CIOLACU are un rol esential!) vor trebui sa fie acuzati nu doar de ZADARNICIREA COMBATERII BOLILOR, dar si de GENOCID si CRIME IMPOTRIVA UMANITATII!”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Perechea lui Plesoianu de pe listele PER, Serban Nicolae, isi afirma si el „patriotismul” pe Facebook. „Manifestare crestineasca in Cimitirul Eroilor din Valea Uzului, unde sunt inmormantati 1306 militari de sapte nationalitati, cazuti in cele doua razboaie mondiale. Tot respectul si toata cinstea pentru cei care, civilizat si demn, i-au omagiat si in acest an. Fara provocari si fara ura. Se poate, daca lipsesc politrucii si profitorii”, a scris Serban Nicolae, prezentand imagini de pe Valea Uzului.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a tinut saptamana trecuta sa il anunte pe Marcel Ciolacu ca va face echipa cu Serban Nicolae pe listele PER pentru a-i „administra o lectie usturatoare” la alegeri sefului PSD. El l-a catalogat drept „sluga” pe Ciolacu pentru ca nu a reactionat la cele spuse de ambasadorul SUA la adresa PSD.

„Am plecat din PSD impreuna cu Serban Nicolae tocmai pentru ca tu si celelalte drone din jurul tau ati facut praf demnitatea acestui partid si a oamenilor care l-au votat! Da, Ciolacule, voi candida in tandem cu Serban Nicolae, din partea PER (el la Senat, eu la Camera Deputatilor)! Iar toti romanii cu coloana vertebrala perpendiculara pe sol va vor administra, tie si celorlalte slugi si drone cocotate in varful PSD, cea mai usturatoare lectie!

Vai de capul tau, Ciolacule! Continui sa apar eu, din afara, partidul pe care cica il conduci tu… Un cuvintel n-ai scos in fata tuturor zoaielor aruncate de acel pseudoambasador in capul votantilor! Ce fel de ‘lider’ esti tu, degraba tremuratorule!?”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: