politica

Iohannis i-a umilit pe liderii PSD in Parlament: „Tentativele disperate ale unor politicieni de a promova cultura minciunii au esuat lamentabil”

Presedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj dur si la adresa pesedistilor in timpul discursului sustinut in plenul Parlamentului. „In ultimii ani, tentativele disperate ale unor politicieni de a promova cultura minciunii si de calca in picioare principiile si valorile europene au esuat lamentabil”, a aratat Iohannis.

„In cele trei decenii care au trecut de la caderea comunismului, Romania si-a castigat locul binemeritat in randul natiunilor democratice, a aderat la Uniunea Europeana, este membru NATO, iar cetatenii au invatat sa isi apere drepturile si interesele, sa sanctioneze rapid actiunile care aduc atingere valorilor in care cred si sa participe activ la viata cetatii. Cu toate acestea, dintre proiectele noastre nationale intemeiate pe idealurile Revolutiei Romane, sunt inca multe pe care le mai avem de dus la bun sfarsit.

Nu am insa nicio indoiala ca vom reusi sa le realizam cu succes pe toate, cu o singura conditie esentiala: aceea de a fi uniti! Doar impreuna putem reconstrui aceasta tara! Doar impreuna vom reaseza valorile in societatea noastra!

In ultimii ani, tentativele disperate ale unor politicieni de a promova cultura minciunii si de calca in picioare principiile si valorile europene au esuat lamentabil.

Folosind un drept castigat prin sange, votul, romanii au trasat clar directia pe care tara noastra trebuie sa o urmeze. Este un drum de la care nu avem voie sa ne mai abatem!”, a declarat Iohannis.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Dosar penal in urma nuntii din Buzesti. Cum explica politia faptul ca nu a intervenit cand traficul a fost blocat de masinile nuntasilor – Video

Politia Teleorman anunta ca a dechis dosar penal pentru "blocarea sau ingreunarea circulatiei" in cazul…

60 de minute ago

Campanie disperata de imagine: Ciolacu a mers la Florin Piersic la spital. Si Piedone s-a agatat de imaginea lui Piersic

Premierul Marcel Ciolacu i-a facut duminica o vizita actorului Florin Piersic, care este internat in…

3 ore ago

Medicul pediatru Mihai Craiu: „Numarul cazurilor de tuse convulsiva este intr-o crestere accelerata. Vorbim de o boala care omoara”

Doctorul Mihai Craiu, medic pediatru, afirma ca, in comunitatile de copii unde ratele de vaccinare…

3 ore ago

Hackerii au atacat platforma Europol si au furat date secrete: „Vand astazi intregul set de date Europol”

Hackerii au reusit sa sparga o platforma securizata a autoritatii europene de politie Europol. Pe…

O oră ago

„Punem un oltean presedinte. Ciuca, presedinte” – seful campaniei electorale a PNL

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat sambata, la lansarea candidatilor liberali din Vrancea, ca partidul…

2 ore ago

Suceava: Incendiu la o sectie de productie de tamplarie PVC din orasul Salcea

Un incendiu a izbucnit, duminica, la o sectie de productie de tamplarie PVC din Salcea,…

2 ore ago