Ion Cristoiu anunta cu cine va VOTA la alegerile locale: „E un exemplu de eficienta”

politica

Jurnalistul Ion Cristoiu a tinut sa isi anunte optiunea pentru alegerile locale din Bucuresti.

„Din chiar primele zile de campanie mediatica mi-am dat seama ca Ludovic Orban n-avea nici un Proiect pentru Bucuresti si mai ales n-avea patima de a face ceva pentru Bucuresti”, a declarat Ion Cristoiu.

„Bucurestenii au nevoie de un candidat care va face tot posibilul sa isi realizeze proiectele. Astfel, in cel de-al doilea mandat, Sorin Oprescu parea sa fi uitat ca este primarul bucurestenilor, avand in vedere sa se ocupa de diferite activitati, mai putin de Capitala. Singurul candidat care se inscrie in aceasta fisa a postului e Nicusor Dan. Pe Nicusor Dan il voi vota”, a mai spus Ion Cristoiu.

ONG-ul condus de Nicusor Dan „e un exemplu de eficienta intr-o tara in care din cele 100.000 de ONG-uri daca-si iau in serios misiunea vreo zece. Procesele intentate Primariei, manifestarile civice au presupus un bun organizator”, a mentionat jurnalistul.

In conditiile in care Bucurestiul a fost tinta mafiei imobiliare, „Nicusor Dan intruchipeaza in Romania institutiilor de mucava exemplu de autentic reprezentant al societatii civile”. „Nicusor Dan are tot ce trebuie sa aiba un candidat pentru a fi Primarul Capitalei”, a scris jurnalistul pe blogul sau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: