Ion Cristoiu ii cere lui Cumpanasu sa candideze la Presedintie: „El este un bun candidat pentru electoratul PSD. El ar lua acest electorat”

news

Ion Cristoiu i-a solicitat, joi, la Antena 3, lui Alexandru Cumpanasu sa isi depuna candidatura la Presedintia Romaniei. El sustine ca Alexandru Cumpanasu este cel mai potrivit candidat pentru electoratul PSD.

„In cazul Caracal, domnul Cumpanasu nu mai poate continua asa. Are doua variante: ori candideaza, ori se opreste. La inceput a facut dezvaluiri, acum nu mai face, lasa impresia ca se zbate, dar fara succes..

(…) Domnul Cumpanasu ar trebui sa candideze la prezidentiale. Are sanse mai mari chiar decat Barna sa intre in turul 2, pentru ca el a fost mai violent pe tema ‘statul roman trebuie resetat'”, a sustinut Cristoiu.

Cristoiu mai este de parere ca „unchiul Alexandrei” este „un bun candidat pentru electoratul PSD”.

„Are deschis culoarul pe care-l va lasa doamna Dancila, 80% dintre PSD-isti vor altceva. El este un bun candidat pentru electoratul PSD. El ar lua acest electorat, care e in cautare, asteapta pe cineva care sa dea cu pumnul. Doamna Dancila nu poate sa dea cu pumnul nu i se potriveste, dar domnul Cumpanasu s-a luptat, s-a batut cu statul, e bun de candidat pe culoarul PSD.

Nu spun ca va candida, spun ca ar trebui sa candideze. E singurul care poate strica jocurile”, a mai sustinut Cristoiu.

Pana acum, Cumpanasu a negat vehement ca ar intentiona sa isi depuna candidatura la Presedintie.

Mai mult despre: ,


Comentarii: