Ion Iliescu implineste astazi 91 de ani: „Domnul Iliescu este foarte bine, linistit”

politica

Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, implineste miercuri varsta de 91 de ani. Singurul pesedist care, pana la orele pranzului, a tinut sa ii ureze public „la multi ani” este Codrin Stefanescu.

„Ion Iliescu implineste astazi 91 de ani! L-am sunat la prima ora sa-i transmit gandurile mele bune! Sper ca multi alti colegi din PSD sa faca acelasi lucru! La multi ani, domnule Presedinte!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Fostul presedinte al Romaniei nu a mai fost vazut public de aproape trei ani, de pe 22 mai 2018, atunci cand a fost chemat la Parchetul General de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in Dosarele Mineriadei si Revolutiei.

„Domnul Iliescu este foarte bine, linistit, isi traieste batranetea alaturi de sotia sa. A fost un an extrem de dificil pentru domnia sa, tinand cont de pandemia de coronavirus. Au preferat sa stea retrasi, sa limiteze cat de mult iesirile, dar si vizitele. Nu va exista nicio petrecere speciala, ci va fi alaturi de sotia sa, Nina. Poate doar cativa prieteni, foarte, foarte apropiati”, au dezvaluit pentru Libertatea surse din anturajul presedintelui.

„A fost decizia domniei sale. S-a retras definitiv din viata publica si politica, nu mai vrea sa auda de nimic! A luat aceasta decizie in urma cu aproape doi ani si nu are de gand sa se abata de la ea. A fost 30 de ani in lumina reflectoarelor, deci e timpul ca altii sa fie acum subiecte de discutie. Domnul Iliescu este bine, dar refuza sa mai vorbeasca si sa mai apara la evenimente publice”, au mai spus cei din jurul fostului presedinte.

Mai mult despre:

Comentarii: