Ion Iliescu reactioneaza la propunerea lui Dragnea privind premierul. Despre Sevil Shhaideh: „Ce treaba are Stefan cel Mare?”

politica

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca are „toata increderea” in propunerea de premier inaintata de Liviu Dragnea. Iliescu este chiar suparat pe cei din PSD care au indraznit sa il critice pe Dragnea.

Vicepresedintele PSD Mihai Chirica, primar al municipiului Iasi, a declarat vineri ca aceasta propunere este „nepotrivita”: „Ca vicepresedinte PSD, atata timp cat am imputernicit presedintele la nivel national sa ia o decizie si asta a considerat-o necesara, ma gandesc ca a avut mai multe necunoscute in studiu decat am avut eu cu mintea mea, cu sufletul meu si a luat aceasta decizie. Daca ma intrebati ca cetatean nu cred ca este cea mai potrivita, daca ma intrebati ca primar, crescut langa statuia lui Stefan cel Mare, este nepotrivita”.

Reactia lui Chirica l-a deranjat pe presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu.

„Ce are Stefan cel Mare cu Shhaideh? Domnul Dragnea o cunoaste, au lucrat direct, a fost ministru, este o femeie cu prestanta si cu experienta este optiunea lor, isi asuma raspunderea pentru propunerea pe care o fac. Am toata increderea in propunerea pe care a facut-o Dragnea”, a declarat Iliescu la Digi24.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: