Ion Radoi, furios, a fost amendat cu 1.500 de lei pentru ca a participat la protestul Sosoaca-AUR din Piata Victoriei: „Nu mai avem dreptul nici sa iesim pe strada?”

politica

Liderul sindicatului de la Metrorex, Ion Radoi, se plange ca a fost amendat cu 1.500 de lei dupa ce a participat la protestul anti-masca din Piata Victoriei.

„Fac abuzuri peste abuzuri. Intr-una dintre serile in care s-a iesit pe strada, la un moment dat am iesit si eu, alaturi de oamenii, de oamenii care erau in fata Palatului Victoria. Au venit, m-au identificat cativa jurnalisti, le-am spus in ce calitate sunt, de cetatean, imi exprim si eu nemultumirea si m-am ales cu 15 milioane amenda ca am fost acolo. Nu mai avem dreptul nici sa iesim pe strada? (…) Am venit si eu ca orice cetatean roman sa vad ce e si nu-mi place cum decurg ostilitatile cu acest guvern. Am fost in calitate de cetatean, nu de organizator”, s-a plans Radoi intr-un interviu acordat Adrianei Bahmuteanu.

Radoi a fost przent in Piata Victoriei, pe 29 martie, in noaptea in care s-au inregistrat violente atat in fata Guvernului cat si, mai ales, in Piata Unirii.

In Piata Victoriei, manifestantii au aruncat cu sticle si cu petarde in cordonul de jandarmi. Un cameraman de la Realitatea PLUS a fost lovit in picior de o sticla aruncata de un protestatar.

Sindicalistii lui Radoi au anuntat anterior ca intentioenaza sa provoace proteste violente.

Citeste si: Sindicalistii lui Radoi anunta ca ies in strada. Posteaza imagini cu masini incendiate si lupte cu jandarmii

Mai mult despre:

Comentarii: