Ion Tiriac, de partea PSD in privinta protestelor din Piata Victoriei. Teoriile conspirationiste ale milionarului privind scopul protestatarilor

news

Milionarul Ion Tiriac nu este de acord cu protestele din Piata Victoriei si sigereaza ca manifestantii ar fi fost trimisi in fata Guvernului de catre forte obscure.

„De ce imediat dupa alegerile democratice au inceput protestele? Eu nu inteleg. Avem alegeri si o coalitie ajunge la peste 51%. Dupa zece zile presedintele e intr-o piata alaturi de trei mii de oameni si vrea sa dea jos Guvernul. M-au intrebat. Mai, Tiriac. Sunteti nebuni? Acesti oameni ar trebui sa ceara autorizatie la primarie. Este democratie sau anarhie? Va rog, nu fiti anarhisti”, a declarat Ion Tiriac la Realitatea TV.

Mai mult decat atat, Tiriac a sugerat sa protestatarii ar fi cotrolati de forte obscure. „Poate ma unesc cu ei in viitor sa faca un partid si sa voteze cu altii. Cei care nu au votat nu au dreptul sa mearga in piata. Pancardele sunt tiparite bine. Oare sunt manati de cineva? „, a mai spus Tiriac.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: