Iordache a fugit la Antena 3 sa spuna ce cauta la masa cu judecatorul CCR Daniel Morar: „Care este problema?”

news

Deputatul PSD Florin Iordache a prezentat noi explicatii privind intalnirea sa cu judecatorul CCR Daniel Morar intr-un restaurant din Palatul Parlamentului.

„Eram in restaurantul Senatului, si CCR functioneaza tot acolo. La plecare m-am oprit, l-am salutat, la nivel de 20 de secunde. Daca ne cunoastem institutional nu putem sa ne salutam, intr-o intalnire pur intamplatoare?

Acolo servesc si eu masa, impreuna cu colegii mei. Care este problema? A fost un schimb de amabilitati pentru ca efectiv ne cunoastem”, a declarat Iordache.

Daniel Morar i-a spus jurnalistei Sorina Matei ca intalnirea a durat cateva minute.

„Eram in restaurantul Senatului, la sala publica de mese a Parlamentului, unde mananc in fiecare zi si unde servesc pranzul atat parlamentarii cat si cei din Curtea Constitutionala sau cei care isi desfasoara activitatea in interiorul cladirii Parlamentului. Eram cu o colega la masa si, la un moment dat, a venit si s-a asezat langa mine deputatul Iordache care mi-a zis ca sunt niste amendamente pe statutul magistratilor asistenti ai Curtii. I-am zis ca nu stiu despre ce este vorba si ca nu sunt implicat in asta. Discutia a durat doar cateva minute iar eu nu pot sa refuz un schimb de cateva cuvinte cu oameni care vin si ma abordeaza. Acolo, in sala de mese, ma intesectez frecvent cu tot felul de senatori si deputati de la toate partidele care vin si ma saluta sau schimba cateva cuvinte, inclusiv de la USR. Asadar, niciun motiv de ingrijorare sau de speculatii”, a declarat Morar.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat, vineri, pe Facebook o fotografie despre care spune ca este facuta astazi si in care apar, la masa, Florin Iordache si Daniel Morar, judecator la CCR.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: