Iordache minte sfidator, iata ce spune despre intalnirea cu judecatorul CCR Daniel Morar. Cum justifica hartiile din mana sa

news

Deputatul PSD Florin Iordache sustine ca s-a intalnit intamplator cu judecatorul CCR Daniel Morar intr-un restaurant de langa Palatul Parlamentului. Tot „intamplator”, Iordache avea la el niste hartii pe care a tinut sa i le arate judecatorului.

„Nu am discutat despre nimic. Am luat masa si eu si domnul Morar, la mese separate, si la plecare l-am salutat. Eu am luat masa cu o doamna, separat, si dumnealui era la alta masa cu o alta doamna si la plecare l-am salutat pur si simplu. Ca sa saluti un om, am stat 10 secunde, am salutat un om si am plecat mai departe. Repet, eu am luat masa separat cu o colega de a mea in Senat, dumnealui era la masa cu o doamna. La plecare l-am salutat. Nu mai poti saluta pe cineva pe care il cunosti?”, a spus Florin Iordache pentru ziare.com.

Intrebat ce documente avea in mana in momentul in care s-a apropiat de masa lui Morar, Iordache a pretins ca erau niste hartii pe care le avea cu el.

„Eu aveam in mana, am stat la masa cu o colega de a mea cu niste hartii. Normal ca le-am luat cu mine. Daca aveam niste hartii in mana trebuia sa le las la alta masa daca ma apropiam de masa lui? In imagini apare ca am niste hartii in mana, nu documente”, a mai afirmat Iordache.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook o fotografie despre care spune ca este facuta astazi si in care apar, la masa, Florin Iordache si Daniel Morar, judecator la CCR. Daniel Morar a precizat, pentru News.ro, ca fotografia in care apare la masa impreuna cu Florin Iordache este de astazi si ca nu era o intalnire programata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: