politica

Iordache, raspuns de noaptea mintii: „Presedintele e deranjat de succesul vizitei premierului in Israel”. Care ar fi fost acest „succes”

Presedintele Comisiei speciale care a modificat legile justitiei, Florin Iordache, a declarat, referitor la cererea presedintelui de demisie a premierului, ca seful statului a intrat in campanie electorala si ca acesta e suparat de succesul vizitei Vioricai Dancila in Israel.

„Avem un Guvern care are o legitimitate acordata de catre Parlament si avem un cetatean suparat care a intrat in campanie. Presedintele sa citeasca Constitutia. Cine face astfel de afirmatii sa citeasca Constitutia pentru ca, repet, increderea o da Parlamentul. (…) Presedintele e deranjat de succesul vizitei premierului in Israel”, a declarat Florin Iordache, la Digi 24.

Intrebat ce succes a avut Dancila in Israel, Iordache a raspuns senin: „S-a intalnit cu domnul presedinte al Israelului”.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, ca retrage sprijinul politic premierului Viorica Dancila si cere public demisia acesteia din functia de sef al Executivului. Afirmatiile vin in contextul in care seful statului trebuia sa se intalneasca la Cotroceni cu prim-ministrul pentru a discuta despre situatia mutarii ambasadei Romaniei din Israel, un demers in care presedintele a sustinut ca nu a fost consultat in prealabil de Dancila sau de liderii PSD. Premierul a contramandat intrevederea cu Klaus Iohannis care trebuia sa aiba loc vineri la ora 11.00.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

24 de minute ago

„Oscarurile Washingtonului”. Iohannis va fi premiat in SUA pentru „conducerea exemplara a Romaniei si pentru rolul sau de lider transatlantic si european”

Consiliul Atlantic il va onora in acest an pe presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, cu…

5 minute ago

Pe cine vizeaza noul pachet de sanctiuni americane contra Rusiei, emis pe 1 mai. Apar si firme din China, Slovacia, Belgia si Turcia

La 1 mai, Departamentul Trezoreriei SUA a impus noi sanctiuni impotriva a sute de companii…

2 ore ago

Soferii de taxi din Londra au dat in judecata Uber pentru concurenta neloiala si cer 250 de milioane de lire sterline despagubiri

Uber se confrunta cu un proces in urma caruia ar putea plati sute de milioane…

2 ore ago

Gabriela Firea promite noi pomeni electorale pentru a fi votata: cardul pentru tineret, prin care tinerii ar urma sa beneficieze de reduceri de preturi

Aflata in sondaje mult in urma lui Nicusor Dan, Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria…

O oră ago