Iosefina Pascal lucreaza pentru Maria Grapini si ii face „curve” pe cei de la Antena 3: „Dau stiri false”

news

Iosefina Pascal, una dintre cele mai active propagandiste ale teoriilor conspiratiei privind coronavirusul, lucreaza pentru Maria Grapini, europarlamentar PSD. Ea este astfel platita din fondurile Parlamentului European.

Iosefina Pascal, prezenta activa si printre manifestantii anti-5G si anti-termoscanare, lucreaza pentru promovarea europarlamentarului PSD Maria Grapini. Conform site-ului oficial al Parlamentului European, Pascal este printre asistentii Mariei Grapini.

Iosefina Pascal si-a dobandit notorietatea dupa cea a participat la emisiunea „Romania 100” realizata de Antena 3. Ea a devenit apoi o foarte activa propagandista anti-DNA, fiind des laudata si de Sputnik. Ulterior, s-a transformat in propagandista anti-5G si anti-termoscanare, sustinand ca masurile de restrictie luate pe fondul pandemiei nu se justifica, fiind abuzive si dictatoriale. Din acest motiv, ea a intrat in razboi cu prietenii de la Antena 3, in special cu Mihai Gadea si Mirel Curea.

Iosefina Pascal i-a catalogat drept „curve” pentru ca accepta banii pe oare Guvernul ii pune la dispozitia presei in cadrul „campaniei de informare publica” privind masurile contra coronaviruslui. Antena 3 ar urma sa primeasca intre 130.000-170.000 de euro, anunta Pagina de Media.

De altfel, Pascal a avut si cateva postari foarte dure la adresa fostilor ei amici, Gadea si Curea.

Iosefina Pascal impreuna cu vedetele Antena 3, pe cand se se iubeau pe frontul anti-DNA.

 

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: