„Ipocrizia dvs. este revoltatoare”. Dragnea, pus la punct de internauti in urma unui mesaj fatarnic despre „dragostea de tara”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, afirma pe Facebook ca imnul national “a insuflat curaj in lupta inaintasilor nostri in toate momentele dificile ale istoriei”, iar in Anul Centenarului este datoria noastra “sa demonstram unitate si sa transmitem copiilor nostri dragostea de tara insuflata de versurile imnului national”. Mesajul lui Dragnea a stranit numeroase reactii in care este condamnata ipocrizia liderului PSD.

“Astazi, se implinesc 170 de ani de la momentul in care, la Ramnicu-Valcea, se intona poemul Un rasunet al lui Andrei Muresanu, devenit „Desteapta-te, romane!”, parte importanta a identitatii noastre ca popor. Imnul National al Romaniei a insuflat curaj in lupta inaintasilor nostri in toate momentele dificile ale istoriei. Versurile imnului national ne reprezinta pe toti si vorbesc despre forta de neclintit a poporului roman de a-si pastra unitatea in fata diferitelor provocari, despre iubirea de tara si despre bucuria victoriilor”, a scris Liviu Dragnea pe contul sau de Facebook.

Liderul social-democratilor vorbeste despre faptul ca Imnul Romaniei este despre “darzenia” poporului in apararea valorilor si credintelor sale, iar in Anul Centenarului este datoria noastra “sa demonstram unitate si sa transmitem copiilor nostri dragostea de tara”.

“Desteapta-te, romane! este despre darzenia acestui popor in apararea valorilor, traditiilor si credintei, despre mostenirea pe care o lasam generatiilor viitoare. Mai mult ca oricand, in anul in care sarbatorim Centenarul Marii Uniri, este datoria noastra sa demonstram unitate si sa transmitem copiilor nostri dragostea de tara insuflata de versurile imnului national. La multi ani, romani! La multi ani, Romania!”, a mai transmis Dragnea.

Mesajul lui Dragnea este urmat de numeroase mesaje critice din partea internautilor, care ii reproseaza ca este fatarnic.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: