Ipocrizie dezgustatoare. Dancila si europarlamentarii PSD au votat pentru casatoriile gay in 2015, in Parlamentul European

politica

Premierul Viorica Dancila si mare parte dintre europarlamentarii PSD au votat, in 2015, in Parlamentul European in favoarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex.

Europarlamentarul italian Pier Antonio Panzeri a supus atunci votului un raport icare „lua act de legalizarea casatoriilor sau a uniunilor civile intre persoane de acelasi sex (…), incurajeaza institutiile si statele membre sa contribuie in continuare la reflectiile asupra recunoasterii casatoriilor“. Raportul a fost votat de 390 de euroalesi dintre cei 638 prezenti.

Mare parte din europarlamentarii romani, in frunte cu Dancila, a votat in favoarea raportului. Iata lista alesilor PSD, conform unui articol publicat in 2015 de Adevarul:  Victor Bostinaru (PSD, S&D), Cristian Busoi (PNL, PPE), Andi Cristea (PSD, S&D), Mircea Diaconu (independent, ALDE), Damian Draghici (UNPR, S&D), Vasilica Dancila (PSD, S&D), Doru Frunzulica (UNPR, S&D), Maria Grapini (PC, S&D), Catalin Ivan (PSD, S&D), Ioan-Mircea Pascu (PSD, S&D), Laurentiu Rebega (PC, S&D), Daciana Sarbu (PSD, S&D), Claudia Tapardel (PSD, S&D), Ciprian Tanasescu (PSD, S&D).

De asemenea, Dancila si PSD au votat si pentru Raportul Estrella (Edite Estrella, Partidul Socialist Portughez) privind “legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene”, “avort gratuit pentru adolescenti fara stirea sau acordul parintilor”, precum si “educarea intr-o viziunea pozitiva asupra homosexualitatii”.

Sambata, in prima zi de vot pentru referendum, Dancila a spus ca a votat pentru „valorile in care eu cred”. NUmerosi lideri ai PSD, in frunte cu Dragnea au afirmat ca sustin „familia traditionala”.

„Consider ca consultarea cetatenilor este esenta democratiei. Este datoria civica a fiecaruia dintre noi sa ne exprimam in legatura cu temele importante pentru societate. Tema familiei este una importanta pentru noi toti. Am votat pentru valorile in care eu cred. Cred ca este datoria noastra civica sa ne exprimam punctul de vedere. Aceasta consultare este expresia democratiei si cred ca fiecare dintre noi avem datoria sa ne exprimam intr-un fel s-au altul”, a declarat Viorica Dancila, dupa ce a votat, sambata dimineata, putin inainte de ora 9.000, la Liceul Jean Monnet.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: