IPS Casian il pune la punct pe IPS Teodosie: „Sa nu luam stirile de la persoane care nu sunt calificate in nimic. Chiar credeti ca Dumnezeu lasa pe cineva sa moara din cauza vaccinului?”

politica

Arhiepiscopul Dunarii de Jos, IPS Casian, il contrazice flagrant pe IPS Teodosie, afirmand ca oamenii trebuie sa aiba incredere in medici. „Chiar credeti ca Dumnezeu lasa pe cineva sa moara din cauza vaccinului?”, afirma transant Casian.

„Chiar credeti ca Dumnezeu lasa pe cineva sa moara din cauza vaccinului? Ne inselam amarnic. Lasati, fratilor, interpretarile, compozitiile chimice ale vaccinului, si ocupati-va de compozitia duhovniceasca a omului. Lasati medicii sa ne spuna, ca ei au studiat 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Stiu mai bine medicii ce este vaccinul”, a spus IPS Casian, intr-o predica online citata de Viata Libera.

”De vreme ce ei se vaccineaza… nu am auzit medic sa se vaccineze cu moarte. Nu am auzit medic care sa scoata moarte. Medicul e facut sa scoata viata, iar preotul sa scoata viata vesnica din noi. Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasa sa murim in aceasta pandemie. Si le-a dat intelepciune medicilor si oamenilor sa iesim cat mai repede din izolare”, a adaugat inaltul prelat.

„Pana acum ne-a fost teama de virus, acum ne e teama de vaccin. De ce? Pentru ca inca persista in noi aceasta cavalcada de stiri, prea multe stiri si prea putina cunoastere. Preasfanta Biserica spune sa ii intrebam pe medici, sa ne informam, sa nu luam stirile de la persoane care nu sunt calificate in nimic”, a mai spus IPS Casian.

Teodosie a lansat, marti, noi atacuri la adresa campaniei de vaccinare sub masca grijii fata de potentialele efecte adverse.

„Cum sa-l accepti, daca spune ca prezinta imunitate o luna, doua, trei? Cat produce anticorpi boala. Nu sunt indicatii cum trebuie. Pentru ca nici specialistii nu l-au experimentat. Eu cum sa-l recomand, daca stiu aceste lucruri reale? Pot eu sa garantez cat dureaza imunizarea in urma acestui vaccin?

Specialistii ar trebui sa fie mai precisi in ceea ce impartasesc pacientilor. Sigur, nici ei nu stiu tot. Este un remediu, pe unii i-a ajutat, de aceea este libertatea fiecaruia sa-l faca, dar noi slujitorii, care lucram cu adevarul suprem, nu putem sa relativizam indemnurile noastre. De aceea am spus ca este relativ vaccinul. Are diferite manifestari. Sunt oameni cu tensiune, sunt femei gravide, sunt oameni cu boli foarte grave.

Am vazut ca la unii oameni cu boli foarte grave, s-a asociat la boala actuala boala. Asa se asociaza si vaccinul acesta. Cel ce a fost negativ cand a facut vaccinul a devenit bolnav dupa patru zile. Sunt efecte foarte nebanuite, neasteptate. Trebuie sa fim prudenti”, a spus IPS Teodosie la Antena 3.

El a mai sustinut ca cei care se vaccineaza acum fac parte dintr-un „experiment”.

„Este, da, si un experiment, pentru ca deocamdata specialistii nu au avut timp sa urmareasca efectele adverse. Orice vaccin trebuie sa aiba o marja de experimentare de 7-8 luni, o spun specialistii. Si pentru acest vaccin vom avea indicatii doar peste cateva luni, in toamna se vor lamuri lucrurile. Sa se puna si medicii de acord, pentru ca acum nu toti sunt de acord si daca ei nu sunt toti de acord, ce sa intelegem”, a mai spus Teodosie.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: