Ireal! Raed Arafat anunta ca filmarile de la Colectiv au fost trucate. Sustine ca „era normal sa fie haos”

news

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat joi seara la Europa FM ca filmul privind interventia angajatilor IGSU de la Colectiv ar fi trucata.

Arafat a sustinut ca Orlando Schiopu, unul dintre sefii IGSU, nu i-a injurat pe cei morti asa cum apare in filmare, vocea sa fiind trucata. El a mai sustinut ca era „foarte normal” sa fie haos in comportamentul angajatilor IGSU. „Relevanta filmului este aproape zero”, a mai spus Arafat.

„Sunt chestii neclare. A aparut un comentariu facut de cineva care analizeaza vocea respectiva… Eu as trimite filmul asta la expertiza, este la Procuratura. (…) Ma indoiesc asupra intregului film, trebuie sa vedem expertiza ce zice. Poza mea in flumul respectiv, nu stiu de unde a aparut, eu nu eram acolo atunci. Eu am ajuns la 23.23.

Filmul, ca arata primele minute dupa care arata minute din alta situatie, filmul nu este relevant din punct de vedere operational. Faptul ca arata ceva haos, este foarte normal. Faptul ca arata ceva pacienti transportati, sau decedati, transportati pe paleti este un lucru care se considera normal sa improvizeze pompierii decat sa stea sa se uite.

(…) De ce are numai 22 de minute filmul? De ce a fost montat asa? De ce l-a tinut patru ani si a apartu numai acum?”, a declarat Arafat.

Iata filmul despre care Arafat spune ca ar fi fost trucat.

Mai mult despre: ,

Comentarii: