Ireala poveste a unui lant de infectari cu Covid-19 dupa explozia unui apartament in Popesti-Leordeni

news

In urma cu o saptamana, televiziunile de stiri relatau despre o explozie petrecuta intr-un apartament aflat la demisolul unui bloc din Popesti-Leordeni, localitate de langa Bucuresti. Ce se cunoaste mai putin este cauza exploziei si faptul ca mai multi locatari s-ar fi infectat apoi cu coronavirus.

„O explozie s-a produs duminica seara la demisolul unui bloc din Popesti-Leordeni, localitate de langa Bucuresti. Un barbat a fost ranit si a fost transportat la spital pentru ingrijiri. Mai multe apartamente din imobilul respectiv sunt afectate.

Barbatul ranit locuia in apartamentul unde a avut loc explozia si are arsuri pe 35 la suta din suprafata corpului, este destul de grav si a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti.

Cel mai probabil, deflagratia s-a produs din cauza unei acumulari de gaze. Zece apartmente au fost afectate: cinci dintre ele, aflate la demisol, au avarii mai mari, iar alte cinci, de la parter, au usile de la intrare deformate”, relata Digi24.

In spatele acestei relatari se afla insa o poveste ireala, dezvaluita pentru aktual24.ro de un locuitor al blocului in care se afla apartamentul explodat.

Cauza exploziei ar fi fost de fapt intentia proprietarului apartamentului de a se sinucide. Deprimat ca a fost parasit de sotie, care i-a luat si copilul, barbatul (51 de ani) a dat drumul la gaze si a asteptat sa se acumuleze cat mai multe. Apoi el a aprins un chibrit.

Explozia a zguduit puternic blocul, zburand usile multor apartamente, asa cum au relatat televiziunile de stiri. Mai putin se stie ca, doua etaje deasupra sinucigasului, se afla o persoana cu coronavirus care era izolata in casa. Dupa explozie, mai toti locatarii au iesit panicati in curtea blocului. Locatarul infectat cu coronavirus nu a facut exceptie, a iesit si el fugind din casa, ingramadindu-se apoi printre vecinii lui.

Sursa a precizat ca, in urma acestui incident, mai multi locatari ai blocului afectat de explozie sunt in acest moment si ei infectati cu coronavirus.

Politistii din Ilfov ancheteaza cazul, in cadrul unui dosar penal, pentru distrugere din culpa.

Mai mult despre:

Comentarii: