Irina Tanase plange la Antena 3: „Ma tem pentru viata lui Liviu, teama mea cea mai mare este ca el sa nu mai iasa de acolo”

politica

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, a acordat un interviu, vineri seara, pentru Antena 3 in care a sustinut ca se teme pentru viata fostului stapan al PSD. Ea a mai spus ca Dragnea a fost tradat chiar si de Rovana Plumb.

„Teama mea cea mai mare este ca el sa nu mai iasa de acolo. Si nu ma refer aici la ironiile care vor exista in urma acestei declaratii. Dorinta mea cea mai mare este ca el sa iasa viu si intreg. Teama mea cea mai mare este direct legata de asta. Stim cu totii ca exista foarte multe cazuri in care au intrat acolo si n-au mai iesit. Un exemplu care imi vine in minte este consulul Silviu Ionescu, al carui caz seamana foarte mult cu ceea se i se intampla astazi lui Liviu. El avea niste probleme de sanatate de care se stia dinainte, dar au fost ignorate”, a sustinut iubita lui Dragnea.

„Starea de sanatate a lui Liviu Dragnea este una foarte grava si nu pare ca se va imbunatatii prea curand, la cum merg lucrurile acum. El are niste hernii si are nevoie de un consult, pentru ca un medic sa constate ce are. Are hernii cervicale care trebuie operate. Trebuiau operate anul trecut, dar a urmat campania electorala si nu a mai mers. Are si o hernie lombara.

A fost retras de la munca pe 26 iunie. Sta 23 de ore pe zi in celula. Cand a ajuns acolo a cerut sa lucreze. I s-a aprobat sa lucreze la garaj. Se trezea la ora 5 dimineata, apoi merge in camera, ma suna. Acum se trezeste si sta, e singurului lucru pe care il poate face. Mai citeste, mai rezolva un sudoku. Se uita la televizor, dar nu la stiri”, a mai spus Tanase.

„Are probleme la genunchi, din cauza lipsei de miscare. Degetele de la mana sunt amortite si nu le poate folosi. Sunt 3 probleme diferite”, a continuat Tanase cu problemele lui Dragnea.

Ea mai spus ca Liviu Dragnea considera ca in Romania „se construieste o dictatura” si ca acesta a fost tradat chiar si de Rovana Plumb.

„Uneori ne amuzam de stirile care apar. El nu vede lucrurile bine, considera ca ceea ce se intampla in Romania se construieste o dictatura si ca este o cumetrie generalizata, ca oamenii politici sunt speriati.

(…) Am stiut ca Liviu va fi condamnat inainte de sentinta dupa ce am aflat de o discutie dintre Rovana Plumb si o doamna secretar de stat. Rovana Plumb i-a spus doamnei: ‘Draga, las-o mai moale cu Dragnea pentru ca va fi condamnat si nu e bine sa fii etichetata’. Doamna respectiva i-a spus lui Liviu si i-a si aratat ceva in acest sens. Dintre cei pe care noi ii consideram prieteni adevarati am avut putine dezamagiri, cu cateva exceptii”, a mai spus Irina Tanase.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: