Isi declara „scarba” fata de „oile” care protestau in Piata Victoriei. Averea impresionanta a clanului Tutuianu. Noul ministru al Apararii este foarte bogat

politica

In noul Guvern PSD-ALDE se afla cativa ministri care se pot lauda cu averi impresionante. Printe acestia se afla si Adrian Tutuianu, proaspat numit ministru al Apararii.

Unul dintre cei mai bogati ministri este Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri. Tanarul, care s-a remarcat prin pictoriale in reviste glossy, se remarca si prin cele 9 proprietati in Corbeanca si Bucuresti, ceasuri de 17.000 de euro, o masina de lux si o motocicleta de viteza.

Averea sa nu il poate intimida insa pe Adrian Tutuianu, ministrul Apararii, precizeaza Stirile TVR. Acesta se poate lauda cu 7 terenuri, printre care se numara cinci hectare de padure si un teren agricol de aproape 5.000 de metri patrati. La acestea se adauga 6 imobile, 3 masini si venituri anuale de peste 230.000 de lei si 8.700 de euro. Ce-i drept, o parte din aceasta avere apartine fiicei, Ruxendra Tutuianu, dar si sotiei sale.

In timpul protestelor din iarna, Ruxandra Tutuianu i-a catalogat „oi” pe manifestantii din Piata Victoriei.

tutuianu 2

Impresionanta este si averea noului ministru al Cercetarii, Lucian Georgescu. El are o casa cu teren in Franta, 2 masini de lux si bijuterii in valoare de 65.000 de euro. Iar conturile sale sunt pline cu sute de mii de lei, euro si dolari.

La polul opus sunt ministrii care nu au nici case, nici terenuri. Marius Dunca de la Tineret si Sport nu are decat un motociclu si s-a imprumutat de bani pentru a putea contribui la campania electorala a PSD.

Lia Olguta Vasilescu are bijuterii de 10.000 de euro si o agoniseala de 162.000 de lei si aproape 7000 de euro.

Iar in comparatie cu colegii sai, si Toma Petcu de la Energie pare sarac cu 2 terenuri, 1 casa si 1 Dacie.

Si alti ministri se remarca prin numarul de case si terenuri pe care le detin sau prin activele financiare. Iese in evidenta Florian Bodog cu o casa in Ungaria si 20 de conturi bancare.

Executivului nu-i lipsesc nici posesiile inedite. Premierul Tudose are o colectie filatelica, iar vicepremierul Ciolacu poate alege intre doua barci cand merge la pescuit. Petre Daea detine icoane si cruci scumpe, iar Teodor Melescanu stie ora exacta de la mai multe ceasuri de lux.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: