ISIS se lauda: Asa arata BOMBA care a aruncat in aer avionul rusesc deasupra Egiptului

externe

Bomba artizanala care a provocat prabusirea avionului rusesc in peninsula Sinai, in Egipt, la sfarsitul lunii trecute, ar fi fost confectionata dintr-o cutie metalica de suc si un detonator improvizat.

Fotografia bombei artizanale care a dus la uciderea a 224 de persoane a fost publicata intr-o revista a organizatiei Statul Islamic cu titlul: „Exclusiv – fotografia dispozitivului exploziv folosit pentru a dobori avionul rusesc”.

bomba2

Totusi, nu este sigur daca chiar aceea este bomba artizanala folosita de ISIS.

„Dupa ce am descoperit cum putem pacali securitatea Aeroportului International Sharm el-Sheikh si cum putem dobori un avion apartinand unei tari care face parte din Coalitia condusa de americani impotriva Statului Islamic, am ales un avion rusesc”, scrie in articolul publicat in revista „Dabiq”.

avion

Bomba artizanala ar fi fost plasata sub un scaun de la geam al aparatului Airbus A321, in zona pasagerilor. „Bomba ar fi explodat, dupa toate indiciile, in partea din spate a avionului, in apropiere de coada. Drept rezultat, coada s-a desprins si restul avionului s-a dezintegrat, ceea ce a dus la moartea imediata a tuturor celor aflati in avion din cauza scaderii dramatice a presiunii aerului in interior”, a spus un expert.

Citeste si: Rusii au aflat cine a pus BOMBA in avion. Putin: „Ii vom gasi in orice loc de pe planeta” – VIDEO

Vladimir Putin a recunoscut ieri ca Rusia a fost tinta unui atac terorist si a afirmat ca cei vinovati de doborarea avionului rusesc in Egipt vor fi gasiti si pedepsiti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: