Israelienii il dau in vileag. Care este scopul ASCUNS al finantarilor lui Soros

analize

Cotidianul israelian Jerusalem Post sustine ca jurnalistii din SUA au ignorat scurgerea unor informatii din e-mailurile miliardarului George Soros, detinator al Fundatiei pentru o Societate Deschisa, informatii scoase la lumina de grupul hackerilor activisti, DCLeaks. Prin OSF (Open Society Foundation), Soros a finantat, cu miliarde de dolari, organizatii non-profit din SUA si din restul lumii, in ultimii douazeci de ani, potrivit unui articol publicat de jpost.com, citat de Digi24.

”Conform documentelor, Soros a dat mai mult de 30 de milioane de dolari unor grupuri care lucreaza la campania electorala a lui Hillary Clinton din noiembrie, transformandu-l astfel in cel mai mare donator. Presa americana si-a aratat deja sprijinul pentru Hillary Clinton, ceea ce ar justifica de ce povestea a fost ingropata.

Este posibil, de asemenea, ca unii editori de stiri sa nu inteleaga motivul pentru care documentele dezvaluite ar merita sa fie publice.

O mare parte din informatii erau deja cunoscute public. Finantarea masiva a lui Soros pentru grupurile din partea stanga a politicii din SUA, dar si din restul lumii, a fost documentata de mai bine de zece ani.

Pentru ca multe dintre detalii erau cunoscute, lipsa unei priviri de ansamblu echivaleaza cu a nu vedea padurea de copaci. Informatiile scoase la lumina de DCLeaks reprezinta o dezvaluire majora pentru ca expun „padurea” retelei finantarilor lui Soros.

Primul lucru pe care il vedem este natura megalomanica a proiectelor filantropice ale lui Soros. Niciun colt al Pamantului nu ramane neafectat de eforturile acestuia. Nicio zona politica nu ramane neatinsa.

Aparent, numarul vast al grupurilor si persoanelor pe care le sprijina pare ireal. Pana la urma, ce legatura are schimbarea climei cu imigrarea ilegala a africanilor in Israel? Sau ocuparea Wall Street cu politica legata de imigrantii din Grecia? Adevarul este ca proiectele lui Soros au un numitor comun. Scopul lor este sa slabeasca abilitatea autoritatilor nationale si locale din Vest de a-si pastra legile si valorile natiunilor si comunitatilor.

Toate aceste proiecte ale miliardarului au menirea sa impiedice pietele libere, indiferent daca aceste piete sunt financiare, ideologice, politice sau stiintifice. Iar acestea proiecte , intr-un mod inselator, sunt facute in numele democratiei, drepturilor umane, economie si alte „scopuri” nobile.

Cu alte cuvinte, scopul finantarilor lui Soros este de a distruge democratia din Vest si sa devina imposibil ca guvernele sa mentina ordinea sau societatile sa-si pastreze indentitatea unica si valorile.

Miscarea activista „Black Lives Matter”, care a primit 650.000 de dolari de la grupurile controlate de Soros in ultimul an, este un exemplu clasic a acestor eforturi ale miliardarului. Pana nu demult, politia a fost admirata in SUA, era privita ca echivalentul domestic al militarilor.

Disputa principala este ca, in Statele Unite, politia nu este o forta care reprezinta binele, obligand astfel societatea sa functioneze singura mentinandu-si legea si ordinea. Mai degraba politia este o unealta a represaliilor albilor asupra persoanelor de culoare.

Agitatia Black Lives Matters, care a fost acuzata ca a contribuit la moartea unor politisti in mai multe orase americane, a scos la lumina doua raspunsuri legate de politie.

Mai intai, politistii au fost demoralizati deoarece au fost incriminati pentru faptul ca incearca sa-si tina orasele sigure, ferite de infractori.

In al doilea rand, folosirea fortei de catre politisti, s-a diminuat, chiar si in situatii care necesita acest lucru. Teama ca ar putea fi acuzati penal pe de-o parte si condamnarea publica ca fiind „rasisti”, pe de alta parte, ii indeamna pe politisti sa aleaga lipsa de actiune, chiar si atunci cand situatia o cere.

Demoralizarea si intimidarea politistilor e, cel mai probabil, cauza pentru cresterea abrupta a infractiunilor si violentelor.

Nu trebuie scapate din vedere nici actiunile lui Soros legate de imigrarile ilegale. Din SUA, Europa si Israel, Soros a implementat un impuls global folosindu-se de imigrari pentru a submina identitatea natiunilor. E-mail-urile scurse evidentiaza faptul ca aceste grupuri au intervenit in alegerile europene pentru ca sa fie alesi politicienii care sprijina granitele deschise pentru imigrantii arabi si a sustinut financiar, sau prin alte metode, jurnalisti care s-au aratat de acord cu imigrantii.

Grupurile lui Soros sunt pe teren facilitand intrarea imigrantilor ilegali in SUA si Europa. Ele au urmarit sa influenteze deciziile Instantei Supreme a SUA legate de imigrarile ilegale din Mexic. Aceste grupuri au cooperat cu musulmanii si alte grupuri pentru a-i demoniza pe americanii si europenii care se opun granitelor deschise.

In Israel, de asemenea, Soros s-a opus eforturilor guvernului de a opri valul de imigranti ilegali din Africa prin granita cu Egipt.

Daca pentru greci este rasist ca doresc sa-si protejeze identitatea nationala prin blocarea intrarii a milioane de sirieni pe teritoriul lor, atunci este rasist pentru Grecia sau Franta, Germania, Ungaria, Suedia, SUA sau Polonia sa existe.

Pe langa aceste eforturi, mai sunt si alte eforturi orientate spre refuzarea drepturilor din democratiile Occidentale pentru a sustine normele sociale existente de mult timp. De exemplu, Soros a ajutat grupuri care au sustinut nu doar casatoria intre persoane de acelasi sex, dar si infiintarea toaletelor publice unisex.

In ceea ce priveste Israelul, grupurile lui Soros lucreaza sa decredibilizeze fiecare aspect al societatii israeliene. Soros se foloseste de palestinieni pentru a acuza Israelul ca este un stat rasist. Miliardarul a finantat grupuri moderate de stanga, grupuri radicale de stanga, grupuri israeliene arabe si grupuri palestiniene. In diferite moduri, aceste grupuri transmit audientei lor faptul ca Israel nu are niciun drept sa se apere sau sa-si impuna legile spre cetatenii care nu sunt evrei.

In SUA, Soros a ajutat grupuri din BLM pentru ca organizatia non-profit J Street sa faca acceptabila opozitia cu Israel, atat social, cat si politic.

Soros a facut aceste eforturi din Ferguson, Berlin pana la Ierusalim pentru a induce haosul prin paralizarea autoritatilor locale, facand ca autoritatile sa nu mai poata sa-si apere societatile.

In multe feluri, campania lui Donald Trump este un raspuns direct, nu catre Clinton, dar catre Soros insusi.

Prin faptul ca a cerut inaltarea unui zid la granita, sustinand Brexit-ul, sustinand Israelul, sustinand interdictia temporara a musulmanilor imigranti si sustinand politia impotriva BLM, Trump actioneaza impotriva eforturilor multimilionarului.

DCLeaks a expus vasta campanie a lut Soros de a finanta politicile de stanga, politici impotriva liberalilor. Miscarile de „democratie directa” pe care Soros le sustine nu pledeaza pentru altceva decat pentru o conducere a multimilor.

Persoanele care locuiesc in Vest trebuie sa recunoasca scopurile actiunilor lui Soros. Trebuie, de asemenea, sa-si dea seama ca singurul raspuns al acestor campanii premeditate ale lui Soros este ca oamenii sa isi sustina drepturile nationale si individuale la siguranta. Ei trebuie sa apere institutiile care le garanteaza securitatea, conform legii si sa sustina si sa apere valorile nationale si traditiile,” se incheie articolul din Jerusalem Post.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: