Israelul ataca pe scara larga obiective din Siria, ca razbunare dupa ce i-a fost doborat un avion. Sunt vizate si tinte iraniene – Video

externe

Un avion de lupta israelian a fost doborat sambata de fortele siriene, in nordul Statului evreu, informeaza news.ro. In replica, armata israeliana a lovit tinte iraniene care au lansat din Siria o drona in spatiul aerian israelian,

Fortele de Aparare ale Israelului au vizat sistemele iraniene de control din Siria care au lansat o drona in spatiul aerian israelian, a declarat un purtator de cuvant militar israelian, locotenent colonelul Jonathan Conricus.

Armata israeliana spune ca a lansat un atac pe scara larga impotriva sistemelor de aparare anti-aeriana siriene si a pozitiilor iraniene din Siria. “12 tinte, inclusiv trei baterii de aparare anti-aeriana si patru instalatii iraniene care sunt parte a prezentei militare a Iranului in Siria au fost atacate”, se spune intr-un comunicat al armatei.

El adaugat ca apararea antiaeriana siriana a doborat un avion F-16, care s-a prabusit in Israel, dar ca starea pilotului este buna. Iata imagini cu momentul in care pilotul se catapulteaza.

Presa israeliana relateza ca avionul s-a prabusit in nordul Israelului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: