Israelul s-a enervat, anunta ca este gata sa bombardeze palatul presedintelui Siriei. Vladimir Putin a fost deja avertizat de premierul israelian

externe

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu i-a transmis lui Vladimir Putin ca daca Iranul va continua sa-si extinda influenta in Siria, Israelul va bombarda palatul presedintelui sirian Bashar al Assad, din Damasc.

Oficialul israelian a mai spus ca daca nu se produc schimbari serioase in regiune, se va asigura ca acordul de incetare a focului, la care au ajuns Statele Unite si Rusia in Astana, Kazahstan, va fi anulat, scrie publicatia jpost.com.

Avertizarile au fost transmise, saptamana trecuta, la Soci, in timpul intalnirii dintre premierul Benjamin Netanyahu si presedintele rus Vladimir Putin.

Premierul Benjamin a fost insotit la intalnirea cu Putin de catre Yossi Cohen, directorul Mosad – serviciul de informatii externe al Israelului, si ministrul Ze’ev Elkin, (partidul Likud ) care a fost si translatorul sau. Aceasta este a patra calatorie a lui Netanyahu in Rusia din ultimele 16 luni si cea de-a sasasea sa intalnire cu Putin in acest interval de timp.

Netanyahu a spus ca majoritatea discutiilor sale cu Putin s-au concentrat asupra situatiei din Siria.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: