Istanbul: 29 de morti intr-un incendiu izbucnit in timpul renovarilor de la un club de noapte. Sase persoane au fost arestate

externe

Cel putin 29 de muncitori in constructii au murit, marti, in urma izbucnirii unui incendiu la clubul de noapte subteran Masquerade din Istanbul in timpul lucrarilor de renovare, au declarat autoritatile locale turce, ceea ce a determinat evacuarea a zeci de rezidenti care locuiesc deasupra acestuia, potrivit Anadolu si Reuters.

Flacarile au ajuns pana la etajul trei din cele 16 ale cladirii rezidentiale din cartierul Besiktas.

Sase persoane au fost retinute in cadrul unei anchete, a declarat biroul guvernatorului orasului.

Primarul Istanbulului Ekrem Imamoglu, reales in alegerile de duminica, a declarat reporterilor ca nu exista nicio cerere de renovare sau de constructie, adaugand ca nicio lucrare nu ar fi fost vizibila de la nivelul strazii.

Autoritatile au intrerupt curentul, apa si gazul in zona, iar rezidentii au fost evacuati ca masura de precautie. Pompierii au intervenit cu 31 de vehicule si au stins rapid flacarile.

Pe site-ul clubului Masquerade scrie ca va fi inchis intre 10 martie si 10 aprilie pentru renovari. Clubul poate gazdui pana la 4.000 de persoane. Un reprezentant al acestuia  nu a putut fi contactat imediat.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: