Isterie, Cumpanasu a injurat o mama la RTV: „Mars dracului, fiica ta va ajunge la scoala de corectie, este o nesimtita. Ii fac si ei plangere penala”

news

Alexandru Cumpanasu a avut o noua iesire isterica, luni seara, la Romania TV, dupa ce postul a difuzat o inregistrare in care Cumpanasu o ameninta pe o adolescenta cu „scoala de corectie”.

Romania TV a difuzat o inregistrare in care Cumpanasu o facea „nesimtita” si o ameninta cu „scoala de corectie” pe o adolescenta de 16 ani. Ulterior, mama fetei l-a sunat pe Cumpanasu. Acesta a injurat-o si pe femeie si a amenintat-o cu plangere penala si ca ii va trimite copilul la scoala de corectie. „Mars dracului, va ajunge la scoala de corectie”, i-a spus Cumpanasu.

„Mama o sa aiba plangere penala, iar fata e o nesimtita ordinara. Ii fac si ei plangere penala. Nu va e rusine, asa va educati copilul, a ajuns sa spuna ca eu fluier pe strada copile de 12 ani? Du-te doamna si culca-te, educati-va copilul”, a strigat apoi Cumpanasu catre mama fetei, care intrase si ea in direct la Romania TV.

Mama fetei a mentionat apoi ca ii va face plangere penala lui Cumpanasu.

Anterior, Cumpanasu a negat, intr-un live pe Facebook, ca Politia Capitalei face verificari privind activitatea sa pe TikTok.

„Purtatorul de cuvant al Politie Capitalei mi-a confirmat clar si fara dubii ca nu exista nicio comunicare catre niciun canal media cu privire la autosesizarea sau sesizarea a vreunei fapte penale in ce priveste folosirea contului TikTok. Prin urmare, informatiile sunt false”, a sustinut Cumpanasu.

Citeste si: Surse: Cumpanasu, cercetat de Politie pentru comportamentul in fata minorelor de pe TikTok. Politia Capitalei s-a autosesizat

Mai mult despre:

Comentarii: