Italia: Carambol urias cu zeci de vehicule implicate si cel putin 15 raniti pe autostrada A1 din cauza cetii

externe

carambol, italia

Un nou infern pe A1. Carambol de mari proportii pe autostrada A1 intre Fiorenzuola D’Arda si Parma, in directia Bologna, in dimineata zilei de luni, 19 februarie, din cauza cetii groase care a facut ravagii in zona. Exista cel putin cincisprezece raniti, unii grav, si zeci de vehicule implicate, relateaza Corriere de la sera.

Au avut loc cel putin trei coliziuni majore pe diferite sectiuni de autostrada. Peste treizeci de vehicule au fost implicate. Toate acestea la doar cateva zile de la precedentul carambol urias, petrecut in aceeasi zona si tot din cauza cetii.

La fata locului au fost trimise mai multe vehicule de urgenta din orasele apropiate, iar pompierii au intervenit pentru a preveni aparitia unor incendii si pentru actiuni de descarcerare. Au ajuns si numeroase patrule ale politiei rutiere din zona care au decis suspendarea traficului pe portinunea afectata a autostrazii.

Salvatorii au fost nevoiti sa parcurga anumite distante pe jos si sa se catere pe parapeti pentru a ajunge la automobilisti.

Pe masura ce orele treceau si temperatura crestea, soarele a mai luminat situatia. Peste o duzina de coliziuni din spate au avut loc de-a lungul autostrazii.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: