Italianul infectat cu coronavirus a petrecut patru zile la Craiova. El si-a vizitat soacra

news

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca italianul infectat cu coronavirus, revenit recent din Romania, a fost in Craiova timp de patru zile.

”In continuarea informatiilor referitoare la cazul cetateanului in varsta de 71 de ani, depistat ca infectat cu virusul COVID-19, Grupul de Comunicare Strategica face urmatoarele precizari :

Barbatul are cetatenie italiana si, potrivit informatiilor disponibile la acest moment, a fost in Romania, in Craiova, in perioada 18-22 februarie.

In aceasta perioada barbatul a vizitat rudele sotiei sale, cetatean roman, si a avut mai multe intalniri de afaceri.
Autoritatile romane au activat protocoalele necesare in acest tip de situatie, urmand a fi declansata o ancheta epidemiologica si dispuse masurile de carantina sau izolare, dupa caz”, se anunta intr-un comunicat de presa.

Barbatul de 71 de ani internat cu coronavirus la Rimini este proprietarul unui bar din Valconca si are o pasiune pentru vanatoare, scrie RiminiToday. Potrivit aceleiasi surse, el s-a intors recent din Romania, unde fost „la vanatoare”.

Sotia sa este din Romania, potrivit portalului local NewsRimini.

De cateva zile, barul sau este inchis si autoritatile sanitare au demarat controale printre angajati. De acolo a fost transferat la spitalul de boli infectioase din Rimini, unde a fost confirmata infectarea cu coronavirus si unde este internat acum.

In regiunea Emilia-Romagna au fost confirmate, pana in prezent, 23 de cazuri de infectare: 17, in Piacenza, 4, in Parma, 1, in Rimini si 1, in Modena.

In intreaga Italie sunt confirmate peste 220 de cazuri.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: