„Iti multumesc ca existi, Liviu Dragnea”. Omagiile fierbinti nu contenesc sa apara: „Fara acest OM , Romania AR FI CONFISCATA”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, continua sa primeasca de ziua sa urari care de care mai slugarnice si mai obediente. Campion la pupincurism este George Harabagiu, fost coordonator al comunicarii online a PSD.

Harabagiu este atat de slugarnic incat ii multumeste lui Dragnea ca l-a dat afara din functia de coordonator al comunicarii online a PSD dupa scandalul Firea-Simona Halep.

„SHARE ❗️❗️❗️ La multi ani, dle Presedinte ❗️RESPECT, LIVIU DRAGNEA ❗️

Dincolo de “ cuvinte “ astazi , ( acum 56 de ani ) s- a nascut un .. OM ! Un OM fara de care PSD- ul ar fi fost “ praf “.. astazi . Un OM fara de care ADEVARURILE despre ororile “ tortionarilor “ Statului Paralel , poate NU AR FI FOST AFLATE NICIODATA ! Este nedrept si inuman ca acest OM , sa fie VINOVATUL “ de serviciu “ al unui popor , care- i datoreaza multe ! Acest OM a fost supus celor mai josnice mojicii .. Unii ar da orice ca sa DISPARA ! Fara acest OM , Romania AR FI CONFISCATA ! Chiar daca a fost TRADAT si acuzat de toate “ nefacutele “ ACEST OM .. MERGE MAI DEPARTE ❗️Fara sa – si “ indoaie genunchii “ sau sa .. “ coboare “ privirea ❗️Am invatat o lectie mare de viata de la el .. Ca orice lider, trebuie sa isi asume , greselile celor pe care- i conduce .. Chiar daca m- a durut ( atunci ) recunosc ca – i multumesc pentru asta ! Si ca , asemeni lui , prefer sa MOR IN PICIOARE , decit SA TRAIESC IN GENUNCHI ❗️Ma rog sa depasim ipocrizia si superficialitatea . Sa empatizam ( o secunda ) cu trairile acestui OM … Sa lasam “ cliseele “ si sa – i urmarim expresivitatea…

Iti multumesc ca existi .. LIVIU DRAGNEA ❗️”, scrie Harabagiu pe Facebook.

Postarea lui Harabagiu a fost distribuita si de parlamentari ai PSD, cum ar fi deputata Alina Teis.

Harabagiu a devenit celebru dupa ce a distribuit pe paginile de Facebook ale organizatiilor PSD un mesaj in care se sustinea ca Simona Halep a fost huiduita pe Arena Nationala la ceremonia organizata de Gabriela Firea.

George Harabagiu a lucrat in presa din Piatra Neamt. In 2011, Harabagiu a omorat cu masina o femeie din judetul Bacau care avea patru copii, scria atunci Adevarul.

Mai mult, Harabagiu a fost condamnat la inchisoare, in urma unui flagrant delict, pentru ca, in 1997, l-a santajat pe medicul Cornel Alexandrescu, pretinzandu-i bani pentru a nu face anumite dezvaluiri in presa.

De asemenea, el a fost internat intr-un centru pentru minori dupa mai multe fapte de inselaciune petrecute in 1991. „Dintr-un cupon de abonament cu reducere la saptamanalul Newsweek si-a facut ceva care semana a legitimatie de presa. Avea 16 ani si 10 luni si a reusit sa pacaleasca aproape toate autoritatile locale, recomandandu-se corespondentul pentru Newsweek la Piatra Neamt. A luat bani, bautura si tigari de la mai multe persoane, promitand inclusiv campanie electorala viceprimarului Mircea Rusu in saptamanalul american“, a declarat Viorel Cosma, ziarist la un cotidian local in acea perioada.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: