„Iti pun ciorba in cap, smechere care esti!”. Scandal in direct la Romania TV intre clanurile din PSD

politica

Scandal spectaculos la Romania TV intre doi lideri ai PSD, aflati insa in tabere opuse. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, aflat in tabara Firea, s-a certat ca pe maidan cu Codrin Stefanescu, sustinator al lui Dragnea.

Scandalul a izbucnit dupa ce Firea l-a acuzat, vineri, pe Codrin Stefanescu ca incearca sa-i racoleze pe consilierii PSD pentru a-i strica majoritatea in Consiliul General.

Iata replicile dintre Codrin Stefanescu si Aurelian Badulescu:

Codrin Stefanescu: Propun excluderea lui Badulescu din PSD!

Aurelian Badulescu: Nu degeaba v-am facut trompeta! Opriti-va sa pot sa termin de vorbit!

Codrin Stefanescu: Nu iti permit! Nu fii nesimtit! Nu te-ai nascut viceprimar.

Aurelian Badulescu: Taci si lasa-ma sa vorbesc. Imbarligi pe toata lumea! L-am cautat astazi! M-am dus dupa el la restaurant si a fugit. Asta stie el sa faca! Am vrut sa ma duc si sa ii zic: iti pun ciorba in cap, smechere care esti! A fugit pe acolo cu servetelul la gat!

Codrin Stefanescu: Uitati-va ce limbaj are… Cum poate fi acest personaj bizar viceprimarul Capitalei? Cum poti sa reprezinti tu Bucurestiul, bai? Din ce palarie te-a scos Gabriela Firea? Nu vei mai fi membru PSD!

In studio s-a aflat si senatorul PSD Ecaterina Andronescu, care se uita siderata la cearta dintre cei doi lideri PSD. La un moment dat si-a acoperit fata cu mainile. Ea nu a mai suportat sa fie prezenta alaturi de acestia si a plecat din emisiune.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: