Iubita unui tanar pasager din avionul Germanwings: „Nu pot sa DAU VINA pe Lubitz

life

Iubita unui tanar britanic, Paul Bramley, mort in tragedia din Alpii francezi, spune ca nu poate sa il urasca pe Andreas Lubitz, copilotul care a prabusit intentionat avionul.

Anneli Tiirik, in varsta de 23 de ani, refuza sa dea vina pe pilotul sinucigas, arata The Mirror. Ea crede ca Lubitz nu trebuie demonizat deoarece acesta avea probleme mintale. „Nu pot sa invinocatesc sau sa urasc pe cineva pentru ca este bolnav”, a spus tanara.

Anneli si-a amintit ca iubitul ei credea ca viitorul este predestinat. „Paul credea ca soarta noastra este decisa deja si nu poate fi schimbata prin libera noastra vointa. El credea ca nu ar trebu sa ne pierdem vremea incercand sa controlom inevitabilul, ci sa incercam sa traim la maxim. Asta era filosofia lui de viata”.

„In loc sa invinovatim oamenii bolnavi si sa le cercetam motivele din perspectiva unei minti sanatoase, mai bine ne-am concentra sa schimbam sistemul care permite ca astfel de oameni sa ajunga in asemenea pozitii. Sa tratam problemele psihice la fel de serios ca pe cele fizice, in loc sa emitem judecati si sa-i facem de rusine pe cei bolnavi, astfel am putea preveni astfel de tragedii in viitor”, a mai spus tanara.

Anneli a mai cerut familiei lui Lubitz sa il ierte pe acesta. „Nu pot sa-mi imaginez cum se simt cei din familia pilotului. Chiar daca nu sunt de invinovatit, familia, prietenii si iubita au nevoie de timp pentru a ierta, atat pe ei insasi, cat si pe cel responsabil de prabusirea avionului. Sper ca vor accepta ca anumite lucruri in viata pot scapa de sub controlul lor”.

Paul Bramley avea 28 de ani si urma sa se casatoreasca cu Anneli.

Paul-Bramley-and-his-girlfriend-Anneli-Tiirik

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: