Iubitul Olgutei Vasilescu s-a specializat in scandaluri cu femeile din politica. Alina Gorghiu anunta ca il va da in judecata

politica

Senatorul liberal Alina Gorghiu a avut un schimb de replici, miercuri, in plenul Senatului, cu presedintele de sedinta, social-democratul Claudiu Manda, Gorghiu anuntand ca isi rezerva dreptul de a-l actiona in judecata.

Disputa a aparut dupa ce senatorul liberal a criticat modificarile aduse la Codul de procedura civila.

Senatorul PSD Claudiu Manda, care a condus sedinta, a facut trimitere la procesul in care implicat Dan Sova, mentionand ca in spatiul public a aparut si numele Alinei Gorghiu.

„Din spatiul public imi aduc aminte de un proces in care, pe de o parte, era domnul Sova si, de cealalta parte, era doamna Gorghiu”, a spus Manda.

In replica, Gorghiu i-a cerut acestuia sa-si ceara scuze pentru „afirmatii calomnioase”.

„Sa va cereti scuze pentru ca ati spus ca am fost parte a unui proces cu domnul Sova, sa o faceti de la microfon, fie imi rezerv dreptul sa va dau in judecata pentru minciuna ordinara”, a afirmat Gorghiu.

Claudiu Manda i-a raspuns: „Dreptul la replica a fost exercitat. Eu am spus ce am auzit in spatiul public”.

Senatul a adoptat miercuri, in calitate de prima Camera legislativa sesizata, propunerea de modificare a Codului de procedura penala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,

Comentarii: