Izbucneste un nou razboi intre oamenii lui Dragnea, chiar la inceput de an. Teodorovici il vrea demis pe seful ANAF, acesta reactioneaza

politica

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ii cere premierului Viorica Dancila sa-l demita pe seful ANAF, Ionut Misa, anunta televiziunile de stiri. Misa a reactionat nervos, sustinand ca „merita felicitari”.

Teodorovici ii reproseaza lui Misa proasta colectare a taxelor si proasta administrare a Fiscului. Misa a reactionat pe Facebook, afirmand ca „merita felicitari”.

„Nu stiu despre ce solicitare ar fi vorba. Public, ministrul nu a facut nicio declaratie de acest gen. Cred ca ar fi si foarte greu sa faca o astfel de solicitare, avand in vedere ca ANAF are cele mai mari incasari din istorie si mult peste ce a fost prevazut initial in legea bugetului. Cel mult sa felicite public angajatii si conducerea ANAF pentru rezultatele deosebite care au contribuit major la incadrarea in deficit”, a declarat Ionut Misa.

Cererea de demitere a sefului ANAF se afla pe masa premierului Viorica Dancila, care se intoarce maine la serviciu dupa vacanta de Anul Nou.

Mai mult despre: ,

Comentarii: