news

Jaf pe strada in Bucuresti. Doi indivizi pe scuter au lovit intentionat o masina pentru a-i fura soferitei 48.000 de euro

Jaf inspirat din filme pe o strada din Bucuresti. Doi indivizi pe un scuter au urmarit o soferita prin Bucuresti pana cand au gasit momentul prielnic sa-i loveasca masina si apoi sa o fure. 

Ei au intrat intentionat cu scuterul in masina soferitei. Femeia a coborat pentru amiabila, iar intr-un moment de neatentie, cei doi i-au furat din masina geanta in care se aflau 48.000 de euro.

„La data de 2 august 2023, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul de Investigatii Criminale Sector 5 au pus in executare 5 mandate de perchezitie domiciliara, in Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunilor de punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si furt calificat.

In fapt, la data de 1 iunie 2023, Sectia 18 Politie a fost sesizata, prin sistem 112, de catre o femeie, in varsta de 28 de ani, cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orei 15.30, in timp ce se afla intr-o statie de alimentare carburant, doi barbati i-ar fi sustras din masina o geanta ce continea sume considerabile, in lei si valuta.

Cazul a fost preluat de catre Serviciul Investigatii Criminale – Sector 5, iar din cercetari, s-a stabilit ca, in timp ce persoana vatamata era stationata la un semafor din Sectorul 5, cei doi barbati care ar fi urmarit-o prin Capitala, cu un scuter, ar fi intrat cu intentie in autoturismul condus de victima, provocand pagube materiale autovehiculului.

Ulterior, in momentul in care se incheiau actele de constatare amiabila, unul dintre banuiti ar fi sustras din masina femeii o geanta in care se aflau 48.000 de euro si 1.800 de lei.

De asemenea, in urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca numarul de inmatriculare al scuterului este aferent unui autoturism.

In urma efectuarii perchezitiilor, au fost identificate si ridicate mai multe bunuri de interes in cauza. De asemenea, a fost depistat un tanar, in varsta de 26 de ani, banuit ca ar fi comis fapta impreuna cu alti doi barbati fata de care sunt desfasurate activitati de depistare a acestora.

Tanarul de 26 de ani a fost condus la audieri in baza mandatului de aducere care a fost pus in aplicare, iar la data de 2 august 2023, fata de acesta a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat magistratilor cu propunere legala.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale – Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, sub aspectul savarsirii infractiunilor de punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si furt calificat”, a anuntat Politia.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

5 ore ago

706 de persoane cu numele Kyle s-au reunit in Texas. Nu a fost suficient pentru un record mondial

O incercare a orasului Kyle, Texas, de a dobori recordul mondial pentru cea mai mare…

5 ore ago

SUA spun ca Iranul a cerut ajutor dupa accidentul de elicopter in care a murit presedintele tarii, Ebrahim Raisi. Alegeri pe 28 iunie

Autoritatile iraniene au convenit sa organizeze alegerile prezidentiale pe 28 iunie, dupa moartea presedintelui Ebrahim…

5 ore ago

Campionatul european de surf pentru blanosi si tovarasii lor umani

Zeci de surferi cu blana si tovarasii lor umani au venit pe o plaja din…

5 ore ago

Monetaria Regala a Marii Britanii lanseaza o moneda care aniverseaza 80 de ani de la debarcarea din Normandia

Monetaria Regala a Marii Britanii a lansat o moneda care marcheaza cea de-a 80-a aniversare…

5 ore ago

Incendiu intr-o cladire dezafectata de pe Soseaua Stefan cel Mare. Au ars gunoaie menajere

Un incendiu a izbucnit, luni seara, intr-o cladire dezafectata de pe Soseaua Stefan cel Mare,…

5 ore ago