Jale mare la Antena 3: „Suntem somati, in 5 zile trebuie sa PARASIM sediul”. Gadea cerseste ajutor

news

Dupa demiterea lui Gelu Diaconu de la sefia ANAF, inspectorii au prins curaj si au somat Intact sa evacueze sediul din Soseaua Bucuresti-Ploiesti in maximum 5 zile.

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, a confirmat informatia, luni, la una dintre emisiunile postului de televiziune.

„Am incercat in toate lunile astea sa gasim o maniera de dialog si de rezolvare a situatiei Am incercat si am reusit sa avem un comport impecabil in legatura cu autoritatile. Am incercat sa gasim o intelegere rezonabila, suntem de acord sa platim chirie, nu am cautat niciun favor.

Vom emite de acum incolo asa cum vom putea, vom emite din strada, vom apela la lista lunga de oameni care au spus ca ne sprijina, care s-au oferit sa ne gazduiasca la ei acasa sa emitem. Vom emite din strada daca va fi cazul”, a spus Gadea conform paginademedia.ro.

antena

„Antena 3 si toate statiile TV ale trustului Intact somate sa paraseasca sediile in cinci zile! ” a scris jurnalistul Razvan Dumitrescu, luni, pe Facebook.

La sediul televiziunii au ajuns, luni, mai multe masini ANAF. Inspectorii i-au anuntat pe reprezentantii televiziunii ca trebuie sa evacuze sediul.

Dupa un an si jumatate de la sentinta definitiva de condamnare si recuperare a prejudiciului din dosarul lui Dan Voiculescu, statul roman a reusit sa recupereze doar 1 la suta din totalul de 60 de milioane de euro. Pana acum, Fiscul a valorificat o vila din Predeal a Cameliei Voiculescu pentru 400.000 de euro si un apartament din Kiseleff al acestuia pentru aproape 350.000 de euro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: