Jale mare in PSD. Olguta Vasilescu: „Nu sangereaza numai Liviu Dragnea, sangereaza partidul in aceasta perioada”

politica

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilecu, a sustinut, la Romania TV, ca a fost o greseala faptul ca nu a fost aplicata decizia Curtii Constitutionale cu privire la constitutionalitatea Ordonantei de urgenta nr. 13/2017. Ea spune ca „nu sangereaza numai Liviu Dragnea, sangereaza partidul in aceasta perioada” si spera „sa nu i se inmoaie genunchii” lui Dragnea, la fel cum „a fost cu un premier care a demisionat din functie”. Ea a mai afirmat ca PSD este de vina ca Parlamentul nu a aplicat modificarile cu privire la abuzul in serviciu.

„Va spun cu certitudine ca a fost o greseala faptul ca nu am aplicat deciziile CCR. Sper ca acum ne vine mintea romanului de dupa, pentru ca asa este corect. Nu am dat inapoi noi, a dat inapoi un prim-ministrul care si-a pierdut si mandatul, prin motiune de cenzura facuta de partid. In momentul cand ti se inmoaie genunchii mergi acasa. Si acea OUG 13 a fost declarata constitutionala dupa. (…) O sa fim alaturi de acest lider, pentru ca nu sangereaza numai Liviu Dragnea, sangereaza partidul in aceasta perioada”, a declarat Olguta Vasilescu, citata de news.ro.

Ea a mai spus ca spera ca lui Liviu Dragnea „sa nu i se inmoaie genunchii”, cum „a fost cu un premier care a demisionat din functie”, afirmand ca PSD este de vina ca Parlamentul nu a aplicat modificarile cu privire la abuzul in serviciu.

„Eu sper ca lui Liviu Dragnea nu i se inmoaie genunchii, asa cum a fost cu un premier (Victor Ponta – n.r.) care a demisionat din functie, lasand partidul in off-side. Cred ca si noi suntem de vina pentru ca Parlamentul ar fi trebuit sa aplice modificarile la abuzul in serviciu. Deci suntem si noi vinovati pentru ceea ce se intampla, dar asta nu inseamna ca de acum inainte trebuie sa cedam macar un milimetru. Trebuie sa aplicam deciziile CCR si programul de guvernare, nu ne sperie nimic”, a mai spus ministrul Muncii.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz in serviciu. El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual. Decizia instantei supreme nu este definitiva.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: