Jale si durere la Antena 3, „plang toti in studio”. Sinteza zilei: „Ati vazut ce ochi tristi avea Mazare?”

politica

Antena 3, post de propaganda al PSD, a fost in „priveghi”, luni seara, dupa ce Radu Mazare a fost adus in tara si incarcerat la Rahova. Numerosi jurnalisti indepedenti au comentat cu ironie starea de spirit de la postul lui Voiculescu.

„Antena 3: Nu are cum sa nu te miste privirea lui Radu Mazare. El care era un om vesel tot timpul, ati vazut ce ochi tristi avea?”, a notat jurnalistul Iulian Anghel (Ziarul Financiar).

„Plang toti in studio”, a scris Ionel Stoica (ziare.com), jurnalist specializat pe Justitie.

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare a fost adus la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost preluat de la Aeroportul Otopeni de o masina a Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Potrivit procedurii, el va sta in carantina pentru 21 de zile, dupa care va fi transferat la un penitenciar apropiat de localitatea de domiciliu.

Autoritatile din Republica Madagascar au informat pe 14 mai ca au admis extradarea lui Mazare.

Politia Romana a demarat, de indata, formalitatile necesare aducerii in tara a acestuia, informa miercuri IGPR.

O escorta formata din politisti romani s-a deplasat in Madagascar pentru preluarea lui Radu Mazare.

Mazare a plecat in Madagascar de mai mult de un an, iar acolo a facut demersuri pentru obtinerea azilului.

Fostul edil are multiple condamnari in Romania, multe nedefinitive. Pedeapsa definitiva care a atras cu sine si mandatul international de cautare este cea pronuntata in 8 februarie de Inalta Curte de Casatie si Justitie, cand Radu Mazare a fost condamnat la noua ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Constanta, Mamaia, plaja si faleza.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: