Jandarm, intrebat de ce au fost batuti protestarii pasnici: „Or fi facut ei ceva. Cine le-a zis sa ridice mainile sus?! Le-au zis jandarmii?!”

news

Unul dintre jandarmii care au fost raniti in Piata Victoriei a fost adus, miercuri seara, in studioul Antena 3. El avea o rana vizibila pe fata. Pe burtiera, postul de propaganda al PSAD a afisat „Jandarm la un pas de moarte”.

”M-am gandit ce am fost in Piata. A fost ceva coplesitor si pentru mine si pentru colegi. N-am trait pana pe 10 august asa ceva. A fost un apel pe 112 in care s-au anuntat violente. Am plecat spre locul indicat. Din toate patile veneau obiecte contondente de care abia puteai sa te feresti. Erau obiecte de tot felul, de la bari metalice, borduri, bile de otel, prastii confectionate, chiar si barile de delimitare. Azi am fost la IML sa scot certiicat medico-legal. Ptna azi nu am avut voie sa ies. Am stat la pat cu gheata si medicamente. Am fost ranit prin casca”, a declarat jandarmul, in timp ce realizatoarea Sandra Stoicescu incerca sa provoace emotia telespectatorilor tinandu-si socata mana la gura.

Intrebat apoi de ce pe imagini se vad oameni care stau pe jos si ridica mainile si sunt luati la bataie, jandarmul a raspuns: „Or fi facut ei ceva. Cine le-a zis sa ridice mainile sus?! Le-au zis jandarmii?!”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: