Jandarmeria face pasi inapoi in cazul represiunii din 10 august. Marius Militaru, cel care a lansat intoxicarile cu Stefania, a fost schimbat din functie

news

Purtatorul de cuvant al Jandarmierii, Marius Militaru, a fost inlocuit din aceasta functie. Noul purtator de cuvant este plutonierul, Alin Basoc.

Basoc nu a fost implicat in represiunea din 10 august, informeaza jurnalistul Alex Costache.

Marius Militaru a fost fotografiat, in noapte de 10 august, coordonand actiunele de represiune comise de jandarmi. De asemenea, Militaru este primul care a lansat intoxicarea legata de starea de sanatate a jandarmeritei Stefania.

In aceeasi noapte, Militaru a lansat intoxicarea legata de starea de sanatate a jandarmeritei Stefania, amplificand astfel furia jandarmilor.

„Avem o colega care a fost batuta cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasa de ruptura de coloana cervicala, cu riscul de a ramane paralizata. Aproape ca sunt bulversat de ce am vazut. Mi-a fost greu sa privesc imaginile acelea. Nu incerc sa emotionez pe nimeni, dar va transmit un sentiment absolut uman si firesc”, a declarat, vineri noapte, la B1 TV purtatorul de cuvant al Jandarmerie Romane, Marius Militaru.

A doua zi, intr-o conferinta de presa, Militaru a insistat: “Cea mai dificila interventie a fost sa explicam parintilor colegei noastre ca fata lor s-ar putea sa ramana paralizata pe viata”.

Presa a publicat luni imagini din care reiese ca starea jandarmeritei era departe de a „ramane paralizata pe viata”.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: